Takaisin aikatauluun
Professori, MMTDK, Helsingin Yliopisto

Kirsi Mikkonen toimii Helsingin yliopistossa elintarviketieteiden professorina. Hän opettaa elintarviketeknologiaa ja johtaa elintarvikkeiden materiaalitieteen tutkimusryhmää (http://www.helsinki.fi/food-materials-science). Monitieteellisen tutkimusryhmän kiinnostuksen kohteena on kestävän ruokajärjestelmän kehittäminen. Tutkimusaiheisiin sisältyvät teollisten sivuvirtojen hyödyntäminen ruoan ja pakkausten raaka-aineina, kasvisten hyllyiän tutkimus ja uusien, aktiivisten pakkausratkaisujen kehittäminen ruokahävikin vähentämiseksi.

Elintarvike- ja ympäristöhygienia
Kasvistuotteiden säilyvyyteen vaikuttavat avaintekijät ja uudet pakkausratkaisut
Luentosali:  
Väinö Kankaanpää
keskiviikko
13:30
Takaisin aikatauluun